OM OSS

LÅN & BOLIGFINANS AS

Gi deg selv en ny start og lavere månedskostnader - Vi gjør vårt beste for å finne en god økonomisk løsning for deg

Lånevilkårene til folk flest har forandret seg mye de siste årene med innstramninger og gjeldsregisteret. Dette har ført til at flere og flere ikke får innvilget kredittkort og forbrukslån enten pga max 5 ganger inntekt eller betalingsanmerkninger, inkassokrav og dyre smålån.

LÅN & BOLIGFINANS AS er en landsdekkende låneformiddler som jobber med å hjelpe alle som ønsker refinansiering, lavere månedskostnader, boliglån der de har fått nei i tradisjonelle banker eller har andre økonomiske utfordringer. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg med nytt lån eller refinansiere dyre smålån til en lavere rente selvom du har betalingsanmerkninger, misligholdt gjeld, eller variabel inntekt ved å stille sikkerhet i egen eller andres bolig. Vi hjelper deg helt kostnadsfritt siden vi blir lønnet av bankene vi samarbeider med

  • Vi hjelper deg
  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Få lavere mnd kostnader
  • Vesentlig lavere rente enn dyre smålån

 

Vi samarbeider med Bluestep Bank, Instabank, Bank 2, Bra Bank og Easy Bank

 

 

Ønsker du lån, refinansiere dyr gjeld eller låne trygt til bolig? Vi hjelper deg

Det er mye å spare på å refinansiere dyre smålån. Ved å stille sikkerhet i bolig kan du få nytt lån til det du ønsker, samle dyre smålån til en lavere rente eller lån til bolig. Betalingsanmerkninger, misligholdt gjeld eller variabel inntekt er ingen avslagsgrunn i seg selv.